afb5 afb4 afb3 afb2 afb1

Bedrijven

Bedrijven op Capelle XS

 

 Goerami Computers is De computerwinkel van de Zuidplas. Het bedrijf is sinds de start in oktober 2005, toen nog met de naam Goerami IT Services, sterk gegroeid. Van enkele klanten in het begin naar ruim 1500 klanten eind 2013. Van particulieren tot mkb, stuk voor stuk tevreden afnemers van de diensten die Goerami Computers biedt.

http://www.goerami.nl/


PCT-Coatings is in 2005 begonnen onder de naam Vivpé met het reinigen en coaten van daken. De naam is aangepast in PCT-Coatings daar er verschillende soorten coatings waren voor meerdere ondergronden. We zijn gevestigd in de regio Rotterdam en bestrijken een groot deel van Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle specifieke coatingproducten en alle soorten gevelreiniging. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een oplossing voor dakproblemen, lekkages en gevelreiniging. 

http://www.pct-coatings.nl/


Auto- en motorrijschool Vincent Fijan is al vele jaren een begrip in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken. Ons doel is om je op een veilig en verantwoorde manier je rijbewijs te laten halen. Zo kan je er van op aan dat je kwalitatief hoogwaardige lessen krijgt van gekwalificeerde instructeurs. Wij geven onder anderen rijlessen voor de auto, motor, aanhanger en voor de bromfiets/snorfiets. 

http://www.vincentfijan.nl/Op 15 november 1995 richtten kinderarts Diederik van Heemstra en Nico de Borst stichting Breath op. Nico de Borst liep diverse marathons in het shirt van zijn  voetballiefde Sparta Rotterdam. Dat bracht zoveel positieve publiciteit met zich mee dat hij besloot er geld voor goede doelen mee in te zamelen.
De Borst en Van Heemstra besloten hun krachten te bundelen om zo kwetsbare kinderen te kunnen helpen die zij op hun reizen door Oost-Europa ontmoetten. Zij kozen de internationale naam 'Breath' (lucht) omdat er voor het marathonlopen 'breath' nodig was én zij met de opbrengsten daarvan hulpbehoevende kinderen 'breath' willen geven.

http://www.stichtingbreath.nl/Voor een ondernemer zijn zaken als financiële administratie en belastingen heel belangrijk. Maar het is vermoedelijk niet de reden waarom u ooit een bedrijf bent begonnen. Via ons uitgebreide dienstenpakket kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder ondernemersvraagstuk. Na 20 jaar onder de naam BosMos Administratiekantoor VOF te hebben geopereerd zijn wij een nieuwe weg ingeslagen waarin wij ons op de toekomst richten, maar met de klantvriendelijkheid die wij u al 20 jaar bieden.

http://www.deborstfd.nl/Uitdeuken zonder spuiten is het meest milieuvriendelijke beroep in de autoschadeherstel en is tevens kostenbesparend. Kleine deukjes kunnen zonder te spuiten uit het plaatwerk worden verwijderd. Zo ook schade door hagel, parkeerdeukjes en zowel horizontale als verticale streepdeuken. Er is geen kans op kleurverschil, de lak van de auto blijft intact. Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek. Een andere naam voor het uitdeuken zonder spuiten wordt ook auto restylen (restyling) genoemd. De Duitsers zijn in 1950 begonnen met het auto restylen; de Amerikanen hebben het met de loop der jaren verder ontwikkeld.

http://www.latuniautorestyling.nl/Muddebouw is een bouwkundig aannemer, gevestigd in Krimpen aan de Lek en Rotterdam. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie, (groot) onderhoud en contractonderhoud van gebouwen en woningen. In onze eigentijdse timmerfabriek maken wij ramen, deuren, trappen en kozijnen nauwkeurig op maat. Maar er zijn natuurlijk veel meer toepassingsmogelijkheden van houten bouwmaterialen denkbaar. Daarbij kiezen wij ervoor om milieubewust te produceren met een laag energieverbruik. Onze 60 gemotiveerde medewerkers hebben vakkundigheid, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Persoonlijk contact met onze klant vinden wij belangrijk, wij geven u graag een deskundig advies!

http://www.muddebouw.nl/Personal Training is een vak. Met passie uitgeoefend helpt het je om gezonder, fitter en sterker te worden. Door gericht te trainen op basis van een hoogstpersoonlijk programma is plezier en resultaat gegarandeerd. Personal Training is ons vak én onze passie.

Wat wij bieden:
- Wij bieden maatwerk: persoonlijke trainingsprogramma's en voedingsadviezen die specifiek op jou gericht zijn.
- Wij stellen trainingsprogramma's op die beslist uitdagend zijn, maar ook haalbaar, leuk en spannend.
- Wij zijn een sterk en ervaren team met een mix van ex-topsporters en clubmanagers die elkaar aanvullen met eigen specialismen, waardoor wij een compleet totaalaanbod kunnen doen waarin alle facetten van personal training in opgenomen kunnen worden.
- Wij hebben een eigen trainingsstudio, waardoor we je in alle rust aandacht kunnen geven.

Kom een keer vrijblijvend langs voor een gesprek en/of een eerste training. Die eerste keer is altijd gratis.

http://www.sportlijf-pt.nl/S.R.M. Technisch Beheer B.V. houdt zich bezig met het in een goede staat houden van met name kantoorpanden, garages en bioscopen. Momenteel verzorgen wij onze werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers verspreid over diverse objecten in Nederland. S.R.M. Technisch Beheer B.V. voert zowel correctieve- als preventieve onderhoudswerkzaamheden uit. We hebben in het verleden kennis ontwikkeld op diverse gebieden. Onze medewerkers opereren vanuit Capelle aan den IJssel, wat zeer centraal gelegen is in het midden van Nederland.

http://www.srmbv.nl/Stempel 539 is al bijna 70 jaar producent van stempels, in alle soorten en maten.

Maar er is meer, veel meer…

Ook voor instructieborden, tekstborden, gevelreclames, (auto)beletteringen, bewegwijzering systemen (binnen en buiten), naam-/beurs badges e.d. bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de beschikking over de nieuwste technieken op het gebied van printen, frezen, markeren, (laser)snijden. Hierdoor kunnen wij snel produceren tegen scherpe prijzen, in grote aantallen, maar ook in enkele stuks.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op met: 010-2847197 of kijk op onze website.

http://www.stempel.nlHet adres waar u moet zijn voor uw Ducati! Wij zijn een klein bedrijf waar nog tijd en aandacht is voor de klant en zijn motor. Kom eens langs en proef de sfeer! De koffie staat voor u klaar!

Il vostro Ducati, La nostra cura! - Uw Ducati is onze zorg!

http://www.ducativerduyn.nl/


Dè groothandel voor nagelproducten, hand- en voetverzorgingsproducten, make-up, wimperextensions, opleidingen en workshops, met de topmerken als Orly, Hollwoodnails, Bransus, Cosmetics & Christians in het assortiment. Hier kunt u al u benodigde nagelproducten inkopen en krijgt u, persoonlijke aandacht en een vakkundig advies!

http://www.nailacademy-supplies.nl/


Sinds april 2009 heeft de verhuurbanche er een gevestigde naam bij. Ondanks de heersende crisis en onzekere toekomst blijkt toch dat de vraag naar een betrouwbare en servicegerichte verhuurpartner nog steeds groeit. Zeker tijdens de uitvoering! Voor klanten is het belangrijk dat ze kunnen vertrouwen op de gehuurde machines en materialen: HEAMS is daarom dé juiste partner voor u

http://www.heams.nl/


Led2Lease is gespecialiseerd in het leveren, monteren en financieren van groot formaat LED schermen. Tijdens het digitaliseren van de maatschappij is de markt aanzienlijk verandert, waardoor LED schermen het straatbeeld steeds vaker bekleden. Toch weerhoudt het huidige economische klimaat veel ondernemingen tot de aanschaf van een LED scherm. Led2Lease zorgt voor een unieke vorm van samenwerking en biedt een compleet product tegen een vast tarief per maand. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een LED scherm via Led2Lease aan te schaffen, eventueel in combinatie met een all-in onderhoudscontract. Middels de unieke Led2Lease constructie weet u de komende vijf jaar exact wat uw kosten zijn. 

http://www.led2lease.comWelkom bij Sign Heroes

Waar vind je vandaag de dag nog een toonaangevend allround reclamebureau met zo’n enorme hoeveelheid aan creatieve mogelijkheden? Van strategie tot uitvoering. Wij zetten onze tanden graag in communicatie vraagstukken. En terwijl we werken aan de oplossing van dat vraagstuk kruipen we dicht tegen onze opdrachtgevers aan. De synergie die ontstaat, levert zonder twijfel de meest aansprekende resultaten op. 

Wil je een doeltreffende reclamecampagne? Bepaal dan eerst het doel. Want als je niet weet waar je naartoe wilt, waar moet je dan op sturen? Sign Heroes helpen je met het formuleren van een heldere doelstelling en de vertaling naar een passend en creatief concept. Een concept dat je in staat stelt het doel te bereiken, daar gaan we voor! Sign Heroes wordt gedreven door een constante drang tot vernieuwing, soms een beetje eigenwijs maar altijd met het doel voor ogen om een professioneel resultaat te garanderen.

http://www.signheroes.nl/In het centraal gelegen Capelle aan den IJssel bevindt zich op een modern bedrijfsterrein onze dubbele showroom. Hier kunt u snuffelen aan onze spullen, ideeën opdoen en eindeloos bladeren in onze behangboeken. Ook vloeronderdelen kunt u voelen en beoordelen. De diversiteit is enorm. Voor de totale inrichting van uw pand hebben wij voorbeelden en ideeën waaruit u zich kunt laten inspireren. Uiteraard kunt u hiervoor de tijd nemen; de koffie staat klaar. Maar ook even snel één rol behang uitzoeken is prima. Graag verwelkomen wij u in onze sfeervolle showroom.

http://www.jpg-inrichters.nl/Het familiebedrijf Terberg werd opgericht in 1947. Continuiteit op de lange termijn, integriteit, betrouwbaarheid en service zijn waarden die sinds de oprichting nog steeds hoog in het vaandel staan. Van hieruit is de basis gelegd naar Terberg Totaal Installaties.

http://www.terberg.eu/

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Mede hierdoor zijn wij in oktober 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht uitgeroepen tot Vakman van het jaar 2012. Een benoeming waar wij zeer trots op zijn.

Deze kwaliteit en service kunnen wij alleen in stand houden indien wij goed werk afleveren.

Om een goede indruk van de werkzaamheden te krijgen komen wij altijd eerst bij u langs om naar uw vloer te komen kijken. Tezamen met uw wensen en de mogelijkheden kunnen wij een advies op maat voor u maken.

Deze voorbezichtigingen zijn geheel vrijblijvend en voor u kosteloos.

 

www.parketzorg.nl

 

Sinds 1985 zijn wij specialist in het bedrukken en personaliseren van promotionele artikelen, industrieel drukwerk en textiel. U kunt bij ons terecht voor zeefdruk, tampondruk, transfers en blinddruk. Deze ambachten vereisen professioneel werken, daarom stellen wij hoge kwaliteitseisen en zijn we continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze kennis te verbreden.

 

http://www.c3print.nl

Developed by U-Lab Privacy Policy