afb5 afb4 afb3 afb2 afb1

Over Capelle XS

Nieuw bedrijvenpark aan de Hoofdweg

Na drie succesvol gerealiseerde bouwfases is de bedrijvigheid op Capelle XS in alle hevigheid losgebarsten. De diversiteit op het park met circa 30 verschillende bedrijven uit allerlei sectoren is groot. Van aannemer tot motorspecialist en van personal trainer tot reclamebureau. Dit komt mede door de flexibele mogelijkheden van onze bedrijfspanden qua gebruik en afmeting. Bedrijven die zich vestigen op het volledig omheinde terrein van Capelle XS hebben een aantal dingen gemeen. Naast basisvoorwaarden zoals veiligheid en eigen ruimte om te parkeren zoeken zij een tijdloze uitstraling die past bij een moderne onderneming. De duurzaam gebouwde panden met energielabel A+ zijn voorzien van een glasvezelverbinding voor o.a. internet en telefonie.

 

Realisatie 20 nieuwe bedrijfsunits in laatste bouwfase Capelle XS

De verkoop en verhuur van de vierde fase op het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg is gestart. Dit is de laatste kans om uw bedrijf te vestigen in een nieuw pand op Capelle XS. In deze fase wordt bedrijfsverzamelgebouw "Hubertus" gerealiseerd met 20 bedrijfsunits. Afmetingen van de panden variëren vanaf ca. 100 m2 tot 300 m2. De duurzame bouwstijl en hoogwaardige uitstraling zijn in lijn met de drie eerder gerealiseerde fases. De bouw van deze fase is reeds begonnen en de oplevering vindt plaats in juni van 2018.

 

Aandacht voor details

Modern, duurzaam, veilig. Dat zijn de kernwoorden die bij de ontwikkeling van Capelle XS een hoofdrol spelen. Door invulling te geven aan deze kernbegrippen ontstaat het gewenste tijdloze karakter van het bedrijvenpark. Een aantal voorbeelden:


• Glasvezelverbinding voor snel internet en bellen
• Camerabeveiliging, hekwerk en surveillance op het park
• LED scherm aan de Hoofdweg met advertentiemogelijkheden
• Eenduidig reclamebeleid voor ieder pand
• Collectief georganiseerd onderhoud
• Straatlantarens met LED-verlichting
• Energielabel A+ door hoge isolatiewaarde, vloerverwarming en HR++ glas
• Oplaadpunt elektrische voertuigen

 

Locatie van het bedrijvenpark

De locatie van Capelle XS is aan de Hoofdweg tegenover Capelle Trade Centre en nabij woonboulevard Capelle XL. De snelweg A20 is in vijf minuten bereikbaar en na 15 minuten rijden staat u op de Coolsingel in het centrum Rotterdam. Bus 190 stopt voor de deur en treinstation Capelle Schollevaar is 10 minuten lopen. Check Google Streetview voor een impressie van de eerste 2 bouwfases.

Developed by U-Lab Privacy Policy