afb5 afb4 afb3 afb2 afb1

Mogelijkheden

Op welke manier kan ik dit pand gebruiken?

Onze bedrijfspanden zijn ontworpen met de gedachten dat bedrijven een eigen invulling kunnen geven aan iedere m2 die gehuurd of gekocht wordt. De meeste bedrijven gebruiken de begane grond als bedrijfshal waar opslag of productie plaats vindt. De verdiepingsvloer is vaak bestemd voor kantoorruimte, wat ook goed mogelijk is door de lichtinval via de kozijnen. Onderstaand een voorbeeld van een indeling die vaak gebruikt wordt.

Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden om invulling te geven aan de ruimte. Op de begane grond kan men kiezen voor een glazen pui in plaats van de overheaddeur waardoor er licht en gevoel van ruimte ontstaat op de begane grond. Ideaal voor showrooms of bijvoorbeeld een personal trainer zoals Sportlijf (één van de eerste bedrijven op Capelle XS).

 

 

Een andere optie is om op de verdiepingsvloer een showroom te maken. Door de ruime lichtinval via het kozijn en/of de lichtstraat komt uw product prima uit de verf. Bedrijven zoals JPG inrichters, Parketzorg en Ducati Verduyn hebben gekozen voor deze oplossing. Er is hier zelfs een opening in de vloer gecreëerd om de motoren vanaf de begane grond naar boven te krijgen.

 

 

Kortom: iedere meter is in te richten naar uw wens en smaak. De afbouw van de units kunnen wij voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Een voorbeeld is het pand van Sign Heroes welke geheel naar eigen smaak van de klant is ingericht, zeer modern en industrieel met traanplaat op de vloeren en een open plafond.

 

 

Developed by U-Lab Privacy Policy