afb5 afb4 afb3 afb2 afb1

Capelle XS Nieuws

Adviseur Peter Hijnen over Capelle XS

“Veel meer dan een standaard project. Duurzamer, leuker, maar dat alles wel tegen een gunstige prijs”. Het zouden verkooppraatjes kunnen zijn, maar wie goed luistert naar bouwkundig adviseur Peter Hijnen, hoort al snel zijn oprechte enthousiasme voor het project; Capelle XS.

Vooral de niet traditionele weg die de projectgroep samen bewandelt spreekt hem erg aan. “Al vanaf het begin  houden we continu alle mogelijkheden open. Dat geldt voor het hele proces.  Iedereen die wilde instappen hebben we de vrije hand gegeven. Zo bleven er vanzelf mensen en bedrijven over die mee wilden gaan in onze manier van denken. Voor Capelle XS betekent dit openstaan voor alles. Eigenwijs, out of the box denkend en een langdurige, intensieve samenwerking.

Natuurlijk blijven we hierin wel realistisch, we gaan natuurlijk niet het wiel uitvinden als dat niet nodig is. Maar elkaar scherp houden en verder kijken dan de  gebruikelijke oplossingen vinden we wel heel belangrijk. Het is een intensief traject, maar geeft veel voldoening. Over niet al te lange tijd is Capelle een prachtig, modern en zeer gebruiksvriendelijk bedrijvencomplex rijker.”    

Meer over Peter op http://www.peterhijnen.nl
< TERUG NAAR LIVE
Developed by U-Lab Privacy Policy